کد خبر 216396
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در بیرجند گفت: جنگ امروز ما با لیبرال‌منش‌ها هنوز ادامه دارد.

به گزارش سرویس فرهنگی مشرق به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در جمع ده هزار نفری بسیجیان بیرجند و مراسم افتتاح حسینیه بزرگ جماران اظهار کرد: خیلی‌ها انتظار داشتند بعد از آتش اولیه انقلاب و گرمای آغازین دوران انقلاب به مرور زمان این گرمی به سردی تبدیل شود و آتش مفاهیم انقلاب به طرف برف و سرما برود و خیلی‌ها هم برای این انقلاب نقشه می‌کشیند و در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به قدرت بودند.

وی افزود: البته این سیاست‌کار‌‌ی‌های برخی سیاست‌بازان برای سرد کردن انقلاب از چشم مردم نهان بود ولی اتفاقاتی افتاد که به مرور زمان این تلاش‌ها را برای مردم آشکارتر شد.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: از اویل انقلاب کمی که فاصله گرفتیم دشمن یک حماقتی کرد، اتفاقاتی که امروز در کشور سوریه شاهد آن هستیم دشمن می‌خواست در ایران رقم بزند، جنگ‌های داخلی، ادعاهای واهی مثل استقلال‌طلبی و تجزیه اما این انقلاب آن مرحله را به خوبی پشت سر گذاشت اما این مرحله را هنوز پشت سر نگذاشته بود که دشمن یک حماقت دیگر کرد و آن هم آغاز جنگ تحمیلی بود و دفاع مقدس توانست به جای اینکه مردم را بترساند و وادار به رفتن به سرمای بعد از گرمای انقلاب کند گرمای انقلاب را بیشتر کرد.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: کلمه اسلام آمریکایی و اسلام ناب را امام در سال آخر حیات خود بارها استفاده کردند و این نشان از تاکید امام به این موضوع داشت که بعد از دفاع مقدس جنگ ما با کسانی است که می‌خواهند گرمای انقلاب را از بین ببرند و امروز هم ما هنوز نبرد فکری و فرهنگی و سیاسی ما با لیبرال‌منش‌ها تمام نشده است.

پناهیان اظهار داشت: دشمنان ما اواخر جنگ التماس می‌کردند که ما جنگ را آغاز کرده‌ایم ولی شما تمام کنید زیرا در جریان دفاع مقدس آتش‌فشان انقلاب پرخروش‌تر از سال 57 هنوز ادامه پیدا کرد و دفاع مقدس موجب تداوم انقلاب شد و دشمن فهمید چه اشتباهی کرده است زیرا انقلاب توانست صادر شود و حقانیت خود را ثابت کند و قدرت خود را نشان دهد و به همین خاطر از ما التماس می‌کرد که جنگ را پایان بدهیم.

وی افزود: حضرت امام به دلیل ناتوانی برخی از اطرافیانش جام زهر را نوشید و قطعنامه را امضا کرد اما اینکه امام گفت جام زهر زیرا در ادبیات فارسی جام زهر یا شوکران حکایت از تقدیم زهر توسط نزدیکان دارد و امام مسلط بر ادبیات بود و تعبیری را به کار نبرده بود که ناخواسته باشد و بعدها تعابیر دیگری به جای آن به کار رود.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اگرچه تا آن مقطع در جنگ افتخارات فراوانی به ثبت رسیده بود ولی امام نمی‌خواست درآن مقطع جنگ به پایان برسیم زیرا اگر کمی دیگر جنگ ما ادامه پیدا می‌کرد مقاومت امروز غزه، حزب الله لبنان حتی مقاومت مردم مظلوم افغانستان و عراق به پیروزی‌های بزرگی‌تری دست می‌یافت.

پناهیان اظهار داشت: دشمن می‌ترسید با ادامه جنگ فرهنگ انقلاب بیشتر در جهان ریشه کند و بیداری اسلامی امروز زودتر رخ می‌داد و هیمنه استکبار زودتر به هم می‌ریخت و به همین خاطر عقب‌نشینی کرد و از راه‌های دیگری وارد شد تا گرمای انقلاب را به سرما تبدیل کند.

وی افزود: در دوران دولت‌های بعد از جنگ مثل سازندگی و اصلاحات این گرمای انقلاب را از طریق وضعیت فرهنگی و نگاه جامعه به وضعیت اقتصادی خواستند در این جامعه تزریق کنند.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: همان کسانی که جام زهر به امام دادند بعد از رحلت امام آمدند در مسندها به شیوه‌ای عمل کنند که نتیجه‌ای جز ایجاد سرما بعد از گرمای انقلاب نداشت.

پناهیان خاطرنشان کرد: امام بعد از دفاع مقدس، جنگ با لیبرالیسم و اسلام آمریکایی را آغاز کردند، امام 11 مرتبه از کلمه لیبرال‌ها استفاده کردند و یک بار آن تنها قبل از انقلاب بود ولی 10 مرتبه دیگر بعد از جنگ بود و هر دفعه که کلمه لیبرال‌ها را استفاده کردند در کنار منافقین بوده است.

وی افزود: کلمه اسلام آمریکایی و اسلام ناب را امام در سال آخر حیات خود بارها استفاده کردند و این نشان از تاکید امام به این موضوع داشت که بعد از دفاع مقدس جنگ ما با کسانی است که می‌خواهند گرمای انقلاب را از بین بیرند و امروز هم ما هنوز نبرد فکری و فرهنگی و سیاسی ما با لیبرال‌منش‌ها تمام نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس